Autentificarea documentelor

Autentificarea este o procedura notariala prin care notarul public, investit in temeiul legii, verifica legalitatea actului supus autentificarii, atesta identitatea si domiciliul partilor din act prezente in fata sa - carora le ia in mod nemijlocit consimtamantul. [+]

Pentru anumite acte, forma autentica notariala este imperativ prevazuta de lege. [+]

Legalizarea semnaturii de pe inscrisuri

La solicitarea partii, notarul poate sa legalizeze semnaturile partilor pe orice act pentru a carui valabilitate legea nu solicita imperativ forma autentica. Gasiti mai sus, la Autentificare, lista actelor pentru care forma autentica este obligatorie. .

Legalizarea semnaturii traducatorului.

Este necesara prezenta traducatorului la notar de fiecare data cand se legalizeaza o traducere? [+]

Legalizarea copiilor dupa inscrisuri [+]


Consultanta juridica

BNP Iulia Iordache va acorda gratuit consultanta juridica preliminara incheierii in cadrul biroului nostru a oricarui act. Pentru a solicita consultanta in probleme de interes juridic general, va rugam sa adresati intrebarea pe forumul Notariat de pe www.juridice.ro iar pentru spete concrete, puteti sa va adresati in scris, la secretariatul nostru, trimitand un email la adresa: notariat@i-notariat.ro.

Opinii legale

Biroul nostru ofera opinii legale bilingve (in limba romana si engleza), echilibrate si concise, in raport de orice situatie juridica particulara, civila sau comerciala, care prezinta interes pentru Dvs sau pentru compania Dvs.

Primirea in depozitul notarial

BNP Iulia Iordache poate primi si pastra in conditii de maxima confidentialitate si siguranta actele Dvs de valoare, inscrisuri si documente ce pot fi depozitate in seiful biroului nostru notarial.

De asemenea, BNP Iulia Iordache va pune la dispozitie servicii de escrow in cadrul unor tranzactii comerciale complexe, BNP Iulia Iordache actionand ca mediator intre partile implicate in tranzactie.

Efectuarea de inscrieri in cartea funciara

 
SCN IULIA IORDACHE, BUCURESTI, SECTOR 4, BDUL GHEORGHE SINCAI NR. 9A, BL 3A, ETAJ 1, TEL. 031/437.00.00, 031/437.00.02, 031/437.01.11, 031/437.01.12
FAX 031/437.01.14
IULIA@I-NOTARIAT.RO